2013/04/01

Kde nakupovat?

Říkáte si, že je to sice všechno moc hezké, ale kde vzít materiál a pomůcky? I když jsem už propadla e-shopům a sem tam si s Bee objednáme malý a drahý balíček krásných věcí, strašně rády sháníme různé věcičky všude možně. Tady je pár tipů, co se dá kde sehnat.

papírnictví
Obyčejných papírnictví je všude plno. Nejlepší jsou ty zapadlé. Máme v Praze už své ověřené. Seženete tady barevné kartóny, razítka, nálepky, lepicí pásky, fixy, obálky, lepící papírky, oboustranná páska, ...

IKEA
Člověk by tady třeba takové věci nečekal, ale koupila jsem tam alba na dotvoření a celé sady papírů a kartónových výseků a nálepek, taky třpytivé fixy a balicí papíry. Další věc co se hodí, jsou krabice a pořadače na všechno možné.
vietnamská tržnice
Taky byste možná nečekali, ale já tam vždycky najdu nějaké třpytivé nálepky, zajímavé izolepky a hlavně tam chodím na levnou pěnovou pásku, která je v normálním papírnictví strašně drahá. Používám ji na vytváření 3D efektu u různých štítků třeba.
supermarket
Tesco, Interspar, Albert, Lidl, ... kupuju tady papíry, bílé lepítka, z kterých pak vyrábím nálepky, různé fixy, izolepy, nálepky, ... Některé věci se tady dají sehnat levněji než třeba v papírnictví.
Kik
Obchod jako stvořený pro všechny tvořivé. Seženete tam opravdu levné věci. Za 15,- nebo 25,- korun. Nálepky, lepivé textilní pásky, razítka, stužky, sady papírů, lepítek, ...
e-shopy
Ty nejlepší najdete v ODKAZECH. Nakupuju hlavně kartónové nálepky různých abeced a textů. Ale taky třeba knihařské kroužky a ozdobené papíry, různé kartičky na journaling a washi pásky.

Tchibo
Cože? Tam se ale nakupuje káva! Zrovna jsem dostala krásnou řezačku na papír, taky řezačku na kolečka a ozdobně stříhací nůžky. Sem tam mají kolekci kreativních věcí na vyrábění. Takže tam určitě taky sem tam skočte.

drogerie
Třeba v DM nebo i jiných obchodech najdete různé věci, které se vám mohou hodit.


Tak doufám, že jsem Vám trochu poradila a navnadila vás, třeba právě na e-shopy nebo nakupování v Tchibu. Budu ráda, když napíšete svoje postřehy, nebo kde vy sháníte materiál k tvoření.

1 komentář:

  1. Ahoj, můžu se zeptat, jaká papírnictví v Praze byste mi doporučovaly? :) Děkuju! :)

    OdpovědětVymazat